Privacy verklaring Krista's tassen

Privacy verklaring Krista's tassen

Krista’s s tassen, gevestigd aan Horsewei 2
8526 DS Boornzwaag, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Waarborgen Privacy:
Het waarborgen van de privacy van bezoekers van https://webshop.kristas.nl is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.


Toestemming:
Door de informatie en de diensten op https://webshop.kristas.nl te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.


Contactgegevens:
https://webshop.kristas.nl
Horsewei 2
8526 DS Boornzwaag
+31 6 14301344
KvK 01100128


Krista van Dijk is de Functionaris Gegevensbescherming van Krista’s tassen Zij is te bereiken via het contactformulier


Persoonsgegevens die wij verwerken
Krista’s tassen verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.


Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Locatiegegevens
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
- Internetbrowser en apparaat type
- Bankrekeningnummer


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via webshop@kristas.nl, dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Krista’s tassen verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Krista’s tassen analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren. 
- Krista’s tassen volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.
- Krista’s tassen verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Krista’s tassen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:


persoonsgegevens  > zo lang u klant bij ons bent > Mocht u nogmaals een bestelling plaatsen dan hoeft u niet opnieuw uw gegevens in te vullen
Personalia                                 > zo lang u klant bij ons bent > Mocht u nogmaals een bestelling plaatsen dan hoeft u niet opnieuw uw gegevens in te vullen                     
Adres                                          > zo lang u klant bij ons bent > Mocht u nogmaals een bestelling plaatsen dan hoeft u niet opnieuw uw gegevens in te vullen
Postcode en Woonplaats         > zo lang u klant bij ons bent > Mocht u nogmaals een bestelling plaatsen dan hoeft u niet opnieuw uw gegevens in te vullen
e-mail adres                             > zo lang u klant bij ons bent > Mocht u nogmaals een bestelling plaatsen dan hoeft u niet opnieuw uw gegevens in te vullen en voor het ontvangen van nieuwsbrieven indien u zich hiervoor heeft aangemeld


Delen van persoonsgegevens met derden
Krista's tassen deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht (U kunt hier denken aan het verstrekken van uw adresgegevens aan PostNL om uw bestelling te kunnen bezorgen), sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Krista’s tassen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Krista’s tassen uw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.


MyParcel - NL - Verzenden producten, naam, adres, postcode, woonplaats en e-mail



Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Krista’s tassen gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Krista’s tassen gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. 


Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. 


U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.


Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/
 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Krista's tassen en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen via het contactformulier op webshop.kristas.nl 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Krista’s tassen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:



Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Krista’s tassen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via het contactformulier.  Krista’s tassen heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen: 


TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.


Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookie: Facebook

Functie: Wij gebruiken Facebook om u een 'Vind ik leuk' en 'Delen' knop te geven op onze pagina's.

Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet. Wij gebruiken een Facebook pixel om onze advertenties aan het juiste publiek te kunnen tonen. Bewaartermijn: 37 maanden


Cookie: Google Analytics

Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet. Wij gebruiken Google Analytics om onze advertenties aan het juiste publiek te kunnen tonen. Bewaartermijn: 2 jaar




Blijf op de hoogte
van de laatste nieuwtjes en acties!
Liever niet meer vragen 🙂